Så köper du prisvärda fälgar och däck

Bra hjul på bilen är ett måste för att köra säkert. Både däck och fälgar behöver också passa på din bil. Om du behöver nya däck och fälgar kan du enkelt och smidigt beställa dem på nätet.

Ibland behöver både däck och fälgar bytas ut. Det kostar en slant och för att få allt till ett hyfsat pris kan du shoppa allt på nätet. Köp fälgar online från Däck365 och få mycket fälg för pengarna. Det är väldigt enkelt att köpa fälgar online, i alla fall hos Däck365. De har ett stort urval av fälgar och om du även behöver däck kan du beställa dem där också.

Det finns en automatisk väljare för däck och fälg på hemsidan. När det är enkelt att söka efter fälgar blir allt mycket roligare. Om du vill shoppa vinterdäck finns det bra tips som du kan ta med dig när du besöker Däck365. Såklart kan du även köpa dina sommardäck där. Det viktiga när du ska välja nya fälgar är att de passar på din bil och till dina däck. Ett tips är att ha en uppsättning fälgar för sommaren och en för vintern.

“Däck, både sommar- och vinterdäck, mår bäst av att förvaras mörkt och svalt.” Läs mer om att välja här

Handla fälgar säkert online

När du ska köpa fälgar och däck online är ett tips att beställa allt i god tid. Förra året var det exempelvis brist på vinterdäck och du vill helst inte stå utan. Det är enkelt att handla online men tänk på att handla säkert och gör bara köp hos aktörer som är trovärdiga. När du har nya fälgar behöver du lämna in dem och däcken till en verkstad för att få dem balanserade.