Så hittar du rätt Volkswagen för dig

Volkswagen har många olika bilar att erbjuda. Det finns praktiskt taget en modell för alla. För att du ska hitta den bästa modellen behöver du utgå ifrån dig själv. På nätet kan du leta efter bra alternativ som är till salu.

När du ska köpa en bil och har bestämt dig för att hitta en Volkswagen finns det några bra tips som du kan ta med dig. Det finns många Volkswagen till salu för tillfället. Det du behöver göra är att fundera över vilket behov du har. Tänk även efter hur du kommer att använda bilen i vardagen och utgå ifrån det när du sedan kollar på olika Volkswagenmodeller. Förutom dina behov behöver du bestämma om du vill ha en bil som drivs av el, bensin eller diesel. Kör du lite och mest i stan kan en elbil eller en laddhybrid vara ett bra alternativ. När du har hittat några intressanta alternativ kan du boka en tid med en säljare.

“När du köper en bil av en bilhandlare gäller konsumentköplagen.” Läs mer här

Mer säkerhet att köpa bil av bilhandlare

När du ska köpa en bil har du möjlighet att göra det av antingen en bilhandlare eller av en privatperson. Att köpa en begagnad bil från en bilhandlare har vissa fördelar. Du är bland annat skyddad av konsumentköplagen och kan få bra garantier av en bilhandlare. Du har även alltid rätt att framföra dina klagomål till en bilhandlare i tre år från dagen då du köpte bilen. Det finns vissa fällor du ska se upp med om du väljer att köpa av en privatperson.