Så kan du lösa oväntade bilkostnader

Många känner en stress när det är dags att besikta bilen. Den största oron är på grund av pengar. Skulle din bil inte gå igenom besiktningen kan du behöva ombesiktiga den vilket betyder en extra avgift. Det är inte alla som har ett sparande eller möjlighet att spara.

Har du inte möjlighet att spara kan du ansöka om kontokredit hos GFmoney. Blir du godkänd innebär det att du får en kontokredit som du kan använda när du behöver. En av fördelarna med kontokredit hos GFmoney är att du endast betalar för det du använder. För fler fördelar, ta och besök deras hemsida för mer information.

Inflation och höga priser oroar

Det har blivit allt dyrare att besikta bilen och på bara några år har priset ökat med 50 %. En hel del personer har höga levnadskostnader trots att de försökt dra ner på sina utgifter. För familjer som redan kämpar med att få ihop det ekonomiskt kan det därför bli svårt. Det är heller inte lätt att ställa bilen för barnfamiljer då många använder bilen för att ta sig hem från jobb som ligger långt bort. Det ska också oftast hinnas med både vardagssysslor och aktiviteter som kräver transport.

Många är stressade över sin ekonomi

Oväntade kostnader kan ske plötsligt och idag är många stressade över sin ekonomi. Några anledningar till detta är ökade priser och inflation som kan pressa upp priserna. Det kan därför vara en trygghet att ha en flexibel kontokredit för oväntade situationer. Många har inte möjlighet att låna pengar från familj eller bekanta.